Εναλλακτικές Διακοπές: Οι καλύτεροι προορισμοί για το καλοκαίρι 2017

Εναλλακτικές διακοπές στη θάλασσα ή στο βουνό με ψυχοθεραπεία, γιόγκα, διαλογισμό, δημιουργική γραφή, μαθήματα θαυμάτων, coaching, αυτογνωσία.
Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε καλοκαιρινές διακοπές αλλά ταυτόχρονα να ξεκουραζόσασταν τόσο φυσικά όσο και ψυχικά; Κι αν σε αυτές τις διακοπές μπορείτε, όχι μόνο να ξεκουραστείτε, αλλά και να μάθετε καινούργια πράγματα ή ακόμα να πάρετε και πιστοποίηση σε κάποιες περιπτώσεις; Θα περιμένατε να είναι μια ακριβή επιλογή; Και όμως δεν είναι έτσι. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποιους από τους καλύτερους προορισμούς εναλλακτικών διακοπών για το καλοκαίρι 2017 σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, που θα αποτελέσουν μοναδικές εμπειρίες ζωής.
Χρήσιμα tips:
1 Η ανάπτυξη των εγκεφαλικών κυττάρων γίνεται μέσω ενός συνδυασμού φυσικής/ πνευματικής άσκησης και σωστού ύπνου. Αν πηγαίνετε για περπάτημα, πεζοπορία, ποδήλατο, κάνετε γιόγκα ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και ταυτόχρονα διαβάζετε ένα βιβλίο ή μαθαίνετε καινούργια πράγματα, τότε, δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για τον εγκέφαλο σας, ώστε να αναγεννηθεί ύστερα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ιούνιος 2017

Εναλλακτικές διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα – Ξυλόκαστρο

«Θέλω να βιώνω Αδιατάραχτη Ειρήνη»

Το Κτήμα Νοόσφαιρα βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο - Βρυσούλες Κορινθίας
Διοργανωτής: ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ wellness & retreat center
Ημερομηνίες: 24 & 25 Ιουνίου
Ας είναι όλα γύρω αβέβαια, ας κλυδωνίζονται κι ας ανατρέπονται. Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει το γαλήνιο ειρηνικό κέντρο μέσα σας. Ανακαλύψτε το! Σας προσκαλούμε σε ένα βαθιά ανακουφιστικό διήμερο στηριγμένο στις ιδέες των Μαθημάτων Θαυμάτων που μπορούν να αλλάξουν θεαματικά τη ζωή σας προς το καλύτερο! Aπολαύστε τη φύση στο υπέροχο περιβάλλον του Κτήματος  Νοόσφαιρα στην ορεινή Κορινθία  και πάρτε μέρος στην ομάδα αυτογνωσίας με σκοπό την  αδιατάρακτη εσωτερική ειρήνη. Εσείς θα πληρώσετε μόνο τη διαμονή σας. Το σεμινάριο και μέρος των εξόδων προσφέρονται δωρεάν από τις εισηγήτριες, Ιουλία Πιτσούλη και Μαρία Ξιφαρά. Είναι το δικό τους «ευχαριστώ» στο σύμπαν.

Εναλλακτικές Διακοπές για επαγγελματίες υγείας στην Εύβοια

Αποκλειστικά για ιατρούς

Εναλλακτικές Διακοπές στην Έυβοια
Διοργανωτής: Harmony & Creativity
Ημερομηνίες: 24 & 25 Ιουνίου
Πώς θα γεμίσει το ιατρείο σας από ευχαριστημένους ασθενείς που θα σας εμπιστεύονται και θα σας συστήνουν συνέχεια σε άλλους; Πώς θα διαχειριστείτε τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση γιατρού και ασθενή; Αν θέλετε να δώσετε τις απαντήσεις σε αυτά τα ζωτικής σημασίας ερωτήματα, ελάτε στο retreat που οργανώνει αποκλειστικά για γιατρούς το Harmony Coaching στο ξενοδοχείο Venus Beach Hotel Bungalows στις 24 και 25 Ιουνίου. H επαγγελματική επιτυχία ενός γιατρού δεν εξαρτάται μόνο από την επιστημονική του κατάρτιση αλλά και από την άριστη σχέση του με τους ασθενείς! Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στη θάλασσα θα βρούμε τις λύσεις και παράλληλα θα χαλαρώσουμε, θα κολυμπήσουμε στη θάλασσα και την πισίνα και θα διασκεδάσουμε.
Διαβάστε περισσότερα εδώ enallaktikiagenda.gr/event/diaforetiko-retreat-gia-giatrous

Εναλλακτικές διακοπές στην Πάρο

Magic in Paros

Εναλλακτικές διακοπές στην Πάρο με γιόγκα, διαλογισμό και Access Bars
Διοργανωτής: Sundari Gifts of Life
Ημερομηνίες: 30 Ιουνίου – 3 Ιουλίου
Ποια επιλογή μπορείς να κάνεις σήμερα, που θα αλλάξει την πραγματικότητά σου και θα κάνει την ζωή σου μια συνεχόμενη γιορτή; Μήπως ήρθε η ώρα να επιλέξεις ΕΣΕΝΑ; Ανακαλύψτε την κρυμμένη δύναμη που βρίσκεται μέσα σας! Γιορτάστε την Ζωή σας! Γιορτάστε ΕΣΑΣ! Στην χαλαρωτική και θεραπευτική απόδραση 4 ημερών στη μαγευτική Πάρο θα μάθετε τον τρόπο!
Απολαύστε την παραδεισένια παραλία της Τσουκαλιάς σε συνδυασμό με γιόγκα και διαλογισμό, υγιεινό φαγητό, υπέροχα τοπία και περιηγήσεις γύρω από το νησί…. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να διδαχτείτε τα Access Consciousness Bars® και ανακαλύψτε περισσότερα μαγικά εργαλεία για την ζωή σας από όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε και να ζητήσετε …
Και όλα αυτά μαζί με πολύ διασκέδαση!

Εναλλακτικές διακοπές στην Εύβοια

Νέκταρ και Αμβροσία

Εναλλακτικές Διακοπές στην Εύβοια
Διοργανωτής: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας
Ημερομηνίες: 6 έως 9 Ιουλίου
Με αφορμή τη μυθολογία θα εξερευνήσουμε εσωτερικές διαδρομές που δείχνουν πως σχετιζόμαστε και πως παίρνουμε από τη ζωή αυτά που λαχταράει η ψυχή μας. Με οδηγώ το παιχνίδι και την τέχνη σε όλες της μορφές της (θέατρο, ζωγραφική, κατασκευές, κίνηση και μουσική) θα χαλαρώσουμε , σε ένα μυθικό ταξίδι . Με πυξίδα την αυτογνωσία και την αγάπη θα νιώσουμε ασφάλεια ώστε να δούμε πως να πίνουμε το νέκταρ της ζωής και της χαράς.
Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν:
– να ξεφύγουν από τις περιοριστικές πεποιθήσεις που τους εμποδίζουν να ζουν με αφθονία
– να ισορροπήσουν το σώμα με τη σκέψη και το συναίσθημα
– να συνδεθούν με νέους στόχους και την αφθονία σε όλα τα επίπεδα
– να βιώσουν τη χαρά στα κύτταρά τους
– να μάθουν να σχετίζονται με ισοτιμία και ανταλλαγή

Εναλλακτικές διακοπές στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι

Σπέτσες και Πόρτο Χέλι με δύο πρωτοποριακά σεμινάρια

Εναλλακτικές Διακοπές στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι
Διοργανωτής: Harmony & Creativity
Ημερομηνίες: 8 & 9 Ιουλίου
Το Harmony & Creativity (Harmony Coaching, Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity,Perfectenglish) ξαναφτιάχνει τις βαλίτσες του και σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό retreat στο κοσμοπολίτικο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες της αρχοντιάς και της λογοτεχνίας. Με δύο πρωτοποριακά σεμινάρια, κολύμπι σε πανέμορφες παραλίες, χαλάρωση στους κήπους και την πισίνα του ξενοδοχείου, αθλητικές δραστηριότητες για όσους το επιθυμούν, νυχτερινή ζωή και φυσικά θετικότητα, χαρά, γέλιο και ανθρώπινη επικοινωνία σε μια μεγάλη παρέα ανθρώπων θα περάσουμε δύο μέρες που θα μας μείνουν αξέχαστες!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή) και group coaching ( τρεις ώρες το Σάββατο και δύο ώρες την Κυριακή).

Εναλλακτικές διακοπές στην Αίγινα

Quantum Leap Seminar – 8o Summer Camp 2017

Εναλλακτικές Διακοπές στην Αίγινα
Διοργανωτής: Body  Mind Soul
Ημερομηνίες: 14 έως 19 Ιουλίου
Άλλαξε τη ζωή σου ριζικά σε 6 ημέρες κάνοντας κβαντικές διακοπές!
Κάνε το κβαντικό άλμα και βίωσε όλες τις αλλαγές που ονειρεύεσαι!
Θα βιώσεις μέσα από χαρούμενες, συγκινητικές και κβαντικές διαδικασίες να δημιουργούνται νέες συνειδητοποιήσεις που θα οδηγήσουν τη ζωή σου σε μια δυναμική ροή με καινούργιο νόημα.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:
⦁ Θα βοηθηθείς να ορίσεις τους πραγματικούς στόχους της ύπαρξης σου που θα σε οδηγήσουν σε μία ζωή ευτυχίας, αφθονίας και πληρότητας.
⦁ Θα συνειδητοποιήσεις και θα ανακαλύψεις τα εμπόδια και τα μπλοκαρίσματα που μέχρι τώρα δεν σου το επέτρεπαν και πως θα αξιοποιήσεις όλο το δυναμικό και το φάσμα των δυνατοτήτων σου.
⦁ Θα μάθεις κβαντικές μεθόδους που θα σε βοηθήσουν να συνδεθείς με το κβαντικό πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων για να δημιουργήσεις την ζωή που επιθυμείς, να τη βελτιώσεις ή να την αλλάξεις ριζικά μέσα από την νέα και διευρυμένη συνειδητότητα που θα αποκτήσεις.
Περισσότερες πληροφορίες: bodymindsoul.gr/ell/event/quantum-leap-seminar-8o-summer-camp-ioylios-2017

Εναλλακτικές διακοπές στην Αυστρία – Άλπεις

Εκδρομή πνευματικής αναζήτησης στις Αυστριακές Άλπεις

Ταξιδέψτε στις Άλπεις για καλοκαιρινές εναλλακτικές διακοπές πνευματικής αναζήτησης
Διοργανωτής: Better World
Ημερομηνίες: 15 – 20 Ιουλίου
Φέτος το καλοκαίρι η Better World διοργανώνει ένα μοναδικό εξαήμερο ταξίδι ιδανικό για Σωματική, Πνευματική Ανάταση και Μεταμόρφωση στο πανέμορφο Berchtesgadener Land των Βαυαρικών Άλπεων. Είναι συνδυασμένο με ένα σεμινάριο πνευματικής ανάπτυξης που αναβαθμίζει το φυσικό σώμα και το κύτταρο, σε υψηλότερη δόνηση, και εξυψώνει τη συνειδητότητα σε ανώτερα επίπεδα Ευφυίας και Αγάπης. Ο προορισμός δεν είναι τυχαίος αφού αποτελεί έναν αληθινό επίγειο Παράδεισο ομορφιάς και υψηλότατης δόνησης. Το πρόγραμμα της εξαήμερης εκδρομής περιλαμβάνει Διαμονή, Σεμινάριο, δικό μας πούλμαν, περπάτημα στην φύση, Ασκήσεις Διαλογισμού σε εξωτερικούς ενεργειακούς τόπους και στο αλατωρυχείο, Βόλτα στο Σάλτζμπουργκ, και γεύματα με μοναδική θέα. Σας προσκαλούμε να γευτείτε μία μοναδική πνευματική και μεταμορφωτική εμπειρία ζωής!

Διακοπές με Yoga στη Λευκάδα

Summer Breathwork and Yoga Retreat

Summer Breathwork and Yoga Retreat
Διοργανωτής: Marga Yoga
Ημερομηνίες: 15 έως 18 Ιουλίου
Πρόκειται για ένα απόλυτα βιωματικό retreat, που σκοπό έχει να φέρει μια βαθιά κατανόηση του εαυτού μέσα από μια εξωλεκτική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της φύσης.
Θα μάθετε να βιώνετε την πνευματικότητα συνειδητά στο σώμα σας. Αυτό θα συμβεί αναπτύσσοντας σχέση με το νερό, τη φωτιά, τον αέρα, τη γη μαθαίνοντας συνειδητά να εναρμονίζεστε με τη φύση και με τον εαυτό σας.
To retreat αυτό απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν μια εναλλακτική καλοκαιρινή απόδραση, συνδυάζοντας την ξεκούραση και την επαφή με τη φύση με μια βαθύτερη ματιά στον εαυτό.Οι τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι η γιόγκα με το στοιχείο γης, το Dry rebirthing με το στοιχείο του αέρα, ο mindful διαλογισμός με το στοιχείο της φωτιάς, το cold water Rebirthing με το στοιχείο του νερού.

Εναλλακτικές Διακοπές στο Ελατοχώρι Κατερίνης

Εναλλακτικές θερινές διακοπές ειρήνης

Το ελατοχώρι Πιερίας είναι ένα μοναδικό μέρος για διακοπές το καλοκαίρι
Διοργανωτής: Σύλλογος ΙΑΣΩ – Οικοκοινότητα Διμηνίου
Ημερομηνίες: 22 – 30 Ιουλίου
Για 17η συνεχή χρονιά φέτος  θα κατασκηνώσουμε στο Ελατοχώρι Κατερίνης  (ρωτήστε στην Κατερίνη για το Δρομολόγιο είναι 20 χιλ. άσφαλτος. Εύκολη και άνετη διαδρομή, 3 χιλ. μετά το Ελατοχώρι, πινακίδα Πέτρινο). Δέκα επτά χρόνια τώρα αποκτήσαμε πείρα. Διαθέτουμε ολόκληρο τον εξοπλισμό κουζίνας-τραπεζαρίας – κ.α. Όλες οι απαραίτητες εργασίες γίνονται από εμάς τους ίδιους σαν ‘’υπηρεσίες’’. Συμμετέχουν άτομα από όλη την Ελλάδα (και εξωτερικό). Ένας παράδεισος για παιδιά, εφήβους. Δεν έχετε παρά να πάρετε τα παιδιά σας, τα ατομικά σας είδη, την καλή σας διάθεση και να μας ακολουθήσετε. Είναι βέβαιο πως θα ξανάρθετε….

Εναλλακτικές Διακοπές στο Ναύπλιο

7ήμερο Αναγέννησης Παραλία Ιρίων

Διοργανωτής: Φαέθων
Ημερομηνίες: 23 έως 30 Ιουλίου
Απολαύστε Εναλλακτικές Διακοπές 7 ημερών σε μια όμορφη και γαλήνια γωνιά του Ναυπλίου. Το Κέντρο Αυτογνωσίας ΦΑΕΘΩΝ προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό διαλογισμού, σεμιναρίων και χαλάρωσης που αποβλέπει στην ουσιαστική αναγέννηση του οργανισμού μας. Απολαύστε τον ήλιο, την θάλασσα, τον καθαρό αέρα και την παρέα ανθρώπων που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα για να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας ανανεωμένοι, αναζωογονημένοι και ενδυναμωμένοι.

Αύγουστος 2017

Εναλλακτικές διακοπές στο Κτήμα Νοόσφαιρα – Ξυλόκαστρο

Εναλλακτικές Διακοπές με μαθήματα θαυμάτων

Διοργανωτής: ΚΤΗΜΑ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ wellness & retreat center
Ημερομηνίες: 7 – 30 Αυγούστου
Μόνοι ή με παρέα, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο Κτήμα Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center. Με ατμόσφαιρα boutique hotel αλλά σκόπιμα κτισμένο για να φιλοξενεί δραστηριότητες ευεξίας νου και σώματος, ομάδες yoga και σεμινάρια αυτογνωσίας το Κτήμα Νοόσφαιρα φημίζεται για τις δραστηριότητες, την υψηλή αισθητική του και την εξαιρετική κουζίνα του με βιολογικά υλικά. Λεβάντες κάτω από τα μαξιλάρια, ενεργοποιημένο νερό, ήχοι Hemi Sync συντονισμού του εγκεφάλου, Μαθήματα Θαυμάτων, Αrt Τherapy, σεμινάριο Ανώτερης Νοημοσύνης , μασάζ, ρεφλεξολογία, Tai Chi, ποιτικές ταινίες και φιλοσοφικές συζητήσεις συμπεριλαμβάνονται στις εναλλακτικές διακοπές από τον Ιούνιο ως το Σεπτέμβριο συνδυάζοντας προσωπική ενδυνάμωση, ξεκούραση αλλά και κολύμπι στη θάλασσα που απέχει μόνο 11 χλμ.

Εναλλακτικές Διακοπές στη Σαμοθράκη

4ο Φεστιβάλ Νίκης

Διοργανωτής: Κέντρο Θεραπείας και Έρευνας Ιλαρίων
Ημερομηνίες: 10 – 16 Αυγούστου
Για 4η συνεχόμενη χρονιά με χαρά η ομάδα του Κέντρου Ιλαρίων σας περιμένει στη μαγική Σαμοθράκη!
Στο φετινό Φεστιβάλ της Νίκης εστιάζουμε σε μια πολύ δυνατή Διδασκαλία, αυτή της Αφύπνισης των Αισθήσεων. Ένα Αιγυπτιακό μυσταγωγικό με σκοπό τον εξαγνισμό, την αφύπνιση και την αναβάθμιση των αισθήσεων.
Επίσης δεν απουσιάζει η εργασία και ένωση με το Αρχέτυπο Νίκη και τα Καβείρια Μυστήρια. Θα βιώσουμε τους Μυστηριώδεις Κάβειρους, την Πλανητική τους προέλευση και την ένωση μαζί τους μέσα από τα Καβείρια δακτυλίδια!
Σαμανικές τεχνικές, Χρυσές Διδασκαλίες, Συνεδρίες Ενεργονοητικής, Ασκληπιακή Εγκοίμηση και Διαλογισμοί προσφέρουν γνώση, ίαση, ανανέωση, ζωτική δύναμη και χαρά!

Φεστιβάλ Τέχνης και εναλλακτικών διακοπών στην Έυβοια

Φεστιβάλ Έντεχνης Δράσης

Φεστιβάλ Τέχνης και Εναλλακτικών Διακοπών
Διοργανωτής: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας
Ημερομηνίες: 11 έως 20 Αυγούστου
Η τέχνη σε όλες της μορφές της θα είναι ο οδηγός για το ταξίδι μας, μέσα από το παιχνίδι, θα βιώσουμε τον αυθορμητισμό και την απόλυτη ελευθερία ! Με εμπειρία και γνώση διοργανώνουμε για 10η χρόνια εναλλακτικές διακοπές σε προσιτές τιμές για να μπορούν όλοι να έρθουν στην παρέα μας.  Τα εργαστήρια μας δεν χρειάζονται προηγούμενη γνώση σε κανέναν τομέα και απευθύνονται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη για βιωματικές δράσεις και άνοιγμα καρδιάς. Μπορείτε να συμμετέχετε όσες μέρες θέλετε το κόστος είναι ανά ημέρα 53 ευρώ + φ.π.α και περιλαμβάνει διαμονή, πρωινό, μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και όλα τα σεμινάρια.

Εναλλακτικές διακοπές στη Λευκάδα

Ταξιδεύοντας με τον Οδυσσέα


Διοργανωτής: ΑΓΚΑΛΙΑ
Ημερομηνίες: 12 – 17 Αυγούστου
Σας προσκαλούμε σε ένα εξαήμερο αρχετυπικό ταξίδι με ούριους ανέμους, στο Σμαραγδένιο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ που κατά τον Γουλιέλμο Ντέρπφελντ είναι η Ομηρική Ιθάκη. Σκοπός του ταξιδιού είναι να λύσουμε τους κάβους της περιοριστικής αντιληπτικότητας μας και να ανοιχτούμε στα πελάγη, αναζητώντας τον πολύτιμο εαυτό μας. Είναι ένας θεραπευτικός οδηγός αυτογνωσίας που μας βοηθά να αναγνωρίσουμε και να φτάσουμε στην υλοποίηση των ονείρων μας. Το ταξίδι-σεμινάριο μας οδηγεί σε μυστικά περάσματα και μας βοηθά να αποδράσουμε επιτέλους από τις ψευδαισθήσεις – την Σκύλα και την Χάρυβδη – τις Σειρήνες….

Εναλλακτικές Καλοκαιρινές Διακοπές στην Αρχαία Επίδαυρο

Με το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας και τον Στάμο Στίνη

Διοργανωτής: ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ
Ημερομηνίες: 11 με 20 Αυγούστου
Δέκα ημέρες που θα μείνουν αξέχαστες! Εννέα διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή κυριολεκτικά μπροστά στη θάλασσαΠρωινές και απογευματινές συναντήσεις με διαλογισμό, αυτογνωσιακά δρώμενα, θεραπευτικές πρακτικές. Καθημερινές ενεργειακές ασκήσεις (Γιόγκα, Τσι Κουνγκ, κλπ). Ξενάγηση στο Ασκληπιείο Επιδαύρου (πραγματοποιείται διαλογισμός εγκοίμησης) και άλλους πνευματικούς και ενεργειακούς τόπους. Προαιρετικά, κρουαζιέρα σε παραλίες και νησιά.
Διασκέδαση, τραγούδι και χορός κάθε βράδυ!
Κόστος διαμονής κατ’ άτομο σε δίκλινομόνο 52 ευρώ ανά διανυκτέρευσηΠληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κυρία Παναγοπούλου, τηλ.: 6932-209232, e-mail: chrypana@hotmail.com

Εναλλακτικές Διακοπές Στο Κτήμα  Κριτονού – Κεφαλονιά

Εκπαίδευση στη Μέθοδο  Silva

Διοργανωτής: UNITY CENTER
Ημερομηνίες: 26 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου
Δώστε ένα καταπληκτικό ΔΩΡΟ ζωής στον εαυτό σας, αυτό το καλοκαίρι και κάντε τις διακοπές σας εκτός από ευχάριστες, ιδιαίτερα χρήσιμες,  για την υπόλοιπη ζωή σας. Απολαύστε τη φύση σε έναν ξεχωριστό ενεργειακό τόπο, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, αποτοξινωθείτε και ταυτόχρονα μάθετε την παγκόσμια γνωστή (διδάσκεται σε 131 χώρες)  Μέθοδο S I L V A , που έχει αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων εδώ και 50 χρόνια.
Επωφεληθείτε από την εξαιρετικά συμφέρουσα οικονομική προσφορά του πακέτου (διαμονή-διατροφή-εκπαίδευση) και κερδίστε το καταπληκτικό εργαστήριο Γρήγορο Διάβασμα ως δώρο προεγγραφής. Ότι και αν έχετε προγραμματίσει γι αυτό το καλοκαίρι, προσθέστε και αυτή την μοναδική εμπειρία. Το αξίζετε.
Διαβάστε περισσότερα:  www.silva.gr/?page_id=3671

Σεπτέμβριος 2017

Εναλλακτικές Διακοπές στην Πάρο

Blooming Lotus

Διοργανωτής: Χρυσούλα Καζακίδου
Ημερομηνίες: 2 – 5 Σεπτεμβρίου
Υπάρχουν δύο είδη δημιουργών στον κόσμο, το ένα είδος δημιουργού δουλεύει με αντικείμενα- ο ποιητής, ο ζωγράφος δουλεύουν με αντικείμενα, δημιουργούν πράγματα. Το άλλο είδος δημιουργού- ο μύστης- δημιουργεί τον εαυτό του. Εκείνος δεν δουλεύει με αντικείμενα, δουλεύει με τον εαυτό του, με το ίδιο του το είναι. Και αυτός είναι ο πραγματικός δημιουργός, ο πραγματικός ποιητής, επειδή μετατρέπει τον εαυτό του σε έργο τέχνης, σε ένα αριστούργημα. Και με αυτή τη δημιουργική δύναμη ασχολείται το εργαστήρι blooming Lotus. Είναι μία θεραπευτική διέξοδος που μέσα από τις τεχνικές της συστημικής αναπαράστασης, nlp, gestalt, νέο-κρανιοιερής θεραπείας, ομαδικής χαλάρωσης και άλλες, προσεγγίζουμε θέματα και εμπλοκές σε κάθε τομέα, ώστε να ανθίσει με όλη του τη δύναμη, ο εαυτός- λωττός και να φτάσουμε στη χαρά της ζωής.

Σχόλια