Let’s fashion it: T-shirt

Σίγουρα όλες έχετε παραπάνω από ένα στην ντουλάπα σας. Είτε ολόλευκο, είτε με μία στάμπα ή γράμματα είναι το απόλυτο ‘’passepartout” ρούχο. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες έχουμε συνηθίσει και το φοράμε πολύ απλά με ένα τζινάκι ή ένα μαύρο παντελόνι και συνήθως δεν παρεκκλίνουμε από αυτό.
Πάμε να δούμε όμως και μερικούς ακόμα τρόπους για να φορέσουμε αυτό το αγαπημένο μας κομμάτι.
  • Τόλμησε να το φορέσεις με μία φούστα. Η τζιν φούστα είναι η σίγουρη επιλογή, μπορείς όμως να το συνδυάσεις και με μία πλισέ φούστα με λάστιχο, βάζοντας το από μέσα και δημιουργώντας έτσι όμορφο ‘’κόψιμο’’ στη μέση σου.
  • Φόρεσε το με ένα υπέροχο κοστούμι και κάνε το ντύσιμο σου πιο επίσημο. Επέλεξε λοιπόν το αγαπημένο σου t-shirt και συνδύασε το με ένα κόκκινο κοστούμι ή ό,τι άλλο χρώμα σου αρέσει. Ταίριαξε όμορφα σκουλαρίκια και απογείωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι πέδιλα.
  • Ένας ακόμα όμορφος συνδυασμός, είναι με την αγαπημένη σου μαύρη ψηλόμεση παντελόνα. Πρόσθεσε και εδώ ένα ωραίο κόσμημα, κολιέ ή σκουλαρίκια και θα εντυπωσιάσεις με ένα τόσο εύκολο ‘’look’’.
  • Άλλος ενδιαφέροντας τρόπος, είναι να το φορέσεις μέσα από ένα μακρύ φόρεμα με ραντάκια σε αέρινο ύφασμα, μονόχρωμο και και φλοράλ και σίγουρα θα του δώσεις ένα πολύ ωραίο στυλ.

Σχόλια