Προσπάθεια για κατάρριψη παγκοσμίου ρεκόρ στην Καλαμάτα

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί, ανοιχτά της Ναυαρίνου στο ύψος του ξενοδοχείου Elite, ο Σταύρος Καστρινάκης, πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης, θα επιδιώξει να καταρρίψει το υπάρχον ρεκόρ στα εναλλασσόμενα βάρη το οποίο σήμερα είναι στα 145 μέτρα βάθος. Ο Έλληνας αθλητής και εκπρόσωπος της  AIDA Hellas θα προσπαθήσει το μέγιστο βάθος των 146 μέτρων.
Όπως ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων, η συγκεκριμένη προσπάθεια έχει ως στόχο της να σηματοδοτήσει το τέλος της φετινής σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να τονιστούν οι δυνατότητες που υπάρχουν στην Καλαμάτα όσον αφορά το συγκεκριμένο άθλημα και φυσικά να προσελκύσει η πόλη μας κόσμο.
Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι ο Σταύρος Καστρινάκης έχει καταφέρει να αναδείξει την Καλαμάτα στους top 3 προορισμούς αναφορικά με το άθλημα της ελεύθερης κατάδυσης.
prospathia-gia-katarripsi-pagkosmiou-rekor-stin-kalamata-1
Ο ίδιος δήλωσε προπονητικά έτοιμος, τονίζοντας τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Καλαμάτα, με τη θερμοκρασία του νερού να είναι ιδανική.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η προσπάθεια αυτή θα καλύπτεται ιατρικά από τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, ιατρό του νοσοκομείο Καλαμάτας και ότι θα είναι παρούσα η Ομάδα Διάσωσης.
Ευχόμαστε Καλή Τύχη στον Σταύρο Καστρινάκη ούτως ώστε να έρθει το συγκεκριμένο ρεκόρ στην πόλης μας.

Σχόλια