Απόσταση και ανταλλαγή ενέργειας

Μπορεί να σας συμβεί να συναντήσετε ένα πλάσμα και αυτόματα να αισθανθείτε έλξη. Είναι σαν ένα δοχείο γεμάτο με πολύτιμο άρωμα, ένα άρωμα που σας μαγεύει. Το πλάσμα αυτό σας εμπνέει, διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας αποκαλύπτει τις ομορφιές του ουρανού και της γης.

Ευχαριστείτε τον Κύριο που το συναντήσατε και αν θέλετε να παρατείνετε αρκετά τη χαρά σας, να προσπαθείτε να κρατάτε κάποια απόσταση. Γιατί; Γιατί ο χώρος που χωρίζει δύο πλάσματα, αυτός ο χώρος που θεωρείται κενός, στην πραγματικότητα είναι γεμάτος από λεπτοφυείς αιθέριες ουσίες που είναι οι καλύτεροι αγωγοί της ψυχικής ενέργειας. Χάρις ακριβώς σ’ αυτόν τον χώρο είναι δυνατή η πραγματοποίηση των ανταλλαγών σε κλίμα αρμονίας και ειρήνης

Όσο υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σ’ εσάς και το πλάσμα που αγαπάτε, έχετε τη δυνατότητα ν’ ανταλλάσσετε ενέργεια, δυναμώνοντας έτσι ο ένας τον άλλο. Μετά από κάθε συνάντηση θα αισθάνεστε πληρότητα, θα σας πλημμυρίζει μια παράξενη ευτυχία, επειδή κρατήσατε αυτήν την απόσταση που παρέχει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να συνεχίσετε την επικοινωνία σας.

Εάν ακούσετε αυτή τη συμβουλή και προσπαθήσετε να την εφαρμόσετε, δεν θα σας λείψουν ποτέ οι ευτυχείς συναντήσεις στη ζωή σας. Και αφού θα είστε ικανοί να τις εκτιμήσετε, θα γνωρίσετε τι είναι πραγματικά η αγάπη. 


πηγη

Σχόλια