Πεζοπορία στο Μυρτώο πέλαγος με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας

Σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ανατολικής Πελοποννήσου θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας. Ένα Σαββατοκύριακο που θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε εικόνες και δράσεις.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα περπατήσει για πρώτη φορά την παραθαλάσσια διαδρομή που συνδέει τον οικισμό του Αγ. Φωκά νότια της Μονεμβασιάς με το σπήλαιο της Καστάνιας.
unnamed
Πρόκειται για μια διαδρομή στην εντυπωσιακή βραχώδη ακτογραμμή με φόντο το Μυρτώο πέλαγος όπου μπορεί κανείς να δει τα μεγαλύτερα δελφίνια των ελληνικών θαλασσών. Η εξόρμηση θα περιλαμβάνει επίσκεψη στη Μονεμβασία, στο σπήλαιο της Καστάνιας και προαιρετικά κολύμπι στα καταγάλανα νερά. Επίσης, το μεσημέρι του Σαββάτου όσοι βρεθούν παρέα με τον Ορειβατικό Σύλλογο Καλαμάτας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τερματισμό του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ενός από τους συγκλονιστικότερους αγώνες υπεραποστάσεων στο κόσμο.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου από τα γραφεία του Συλλόγου.
Βαθμός δυσκολίας: 1-2
ώρες πορείας: 4-5
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία (κάθε βράδυ μετά τις 9:00, τηλ. 27210 97733) και στο τηλ., 6977716580 και 6976830694.

Σχόλια