«Ζεύξεια 2017» στη Χαλκίδα

Τα «Zεύξεια» είναι πλέον γεγονός καθώς διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά και αυτή τη φορά στην πόλη της Χαλκίδας, την Κυριακή 30 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. 

Τι είναι όμως τα «Zεύξεια»; Είναι η σύνδεση, η γέφυρα η συνένωση διαχρονικών , νέον αθλητών και απλών αθλουμένων με σκοπό την παράλληλη συνύπαρξη κάτω από την ίδια σκέπη

Η διοργάνωση τελείται από τον ΔΙΑΣ Αθηνών ( Όμιλος Διαχρονικών Αθλητών Στίβου)

Με την υποστήριξη του ΔΟΑΠΠΕΧ και την βοήθεια του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. Στερεάς-Εύβοιας, με την στήριξη των τοπικών συλλόγων στίβου και φορέων της περιοχής καθώς και της BMXX Sport-Nutrition HOUSE.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί τις επόμενες ημέρες

Μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε , οποιασδήποτε ηλικίας είτε έχει αθλητικό δελτίο είτε όχι

Kριτές επίσημοι του συνδέσμου Βοιωτίας – Ευβοίας και τσιπαρισμένοι χρονομέτρηση για τις αποστάσεις 400 μέτρα και πάνω !

1) Για παιδιά του νηπιαγωγείου έως την έκτη δημοτικού θα υλοποιηθεί με την βοήθεια του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Το πρόγραμμα Kids Athletics που χρησιμοποιείται σε πολλές χώρες του πλανήτη μέσω τις International Association of Athletics Federations (IAAF) ως βασικό εργαλείο προσέλκυσης μικρών παιδιών στο χώρο του στίβο.

2) Για παιδιά τετάρτης και πέμπτης δημοτικού

Αγώνες 150 μέτρα και μήκος

3) Για παιδιά έκτης δημοτικού και πρώτης γυμνάσιου 

Αγώνες 150 μέτρα και μήκος

4) Για μεγαλύτερους/ες 

Αγώνες 

Δρομικά : 100,400,800 μέτρα 3.000 βάδην, 5.000,10.000 μέτρα 
Αλτικά : μήκος, τριπλούν, ύψος
Ρίψεις : δίσκος, ακόντιο, σφαίρα, βαρύ όργανο

Υ.Σ Ειδικά για τα 10.000 μέτρα (επί σταδίου, σε ταρτάν) είναι μια μοναδική εμπειρία που συναντάς συνήθως μόνο σε πανελλήνια, η ηλεκτρονική χρονομέτρηση δίνη αξιοπιστία άλλα και ένα επιπλέον σημαντικό και δυνατό προπονητικό εργαλείο, θα υπάρξει η δυνατότητα να αποσταλεί σε mail σε όποιον το επιθυμεί τα στατιστικά στοιχεία ανά κύκλο (400 μέτρα) δίνοντας σε αθλητή και προπονητή να διαπιστώσει που κάνει «κοιλία» ώστε να το δουλέψει περισσότερο , που υστερεί και φορτσάρει!


πηγη

Σχόλια