Let’s fashion it: Με διαφορά… πλάτης!

Φίλες μου, καλησπέρα! Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι, τις τσάντες πλάτης ή αλλιώς «backpacks».
Είναι γεγονός, για εμάς τις γυναίκες, πως μία τσάντα μας περιέχει μέσα σχεδόν ένα ολόκληρο κατάστημα. Καλλυντικά, αντικείμενα για «ώρα ανάγκης», τσαντάκια μικρά, τσαντάκια πιο μεγάλα και γενικά ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς, απλώς γιατί έτσι θέλουμε. Απαραίτητα ή μη, όλα αυτά τα πράγματα θέλουμε να τα έχουμε κοντά μας, οπότε χρειαζόμαστε και μία τσάντα να τα χωράει.
unnamed
Η λύση σε όλο αυτό είναι οι «backpacks» που θα χωρέσουν μέσα ό,τι περίεργο θέλουμε και παράλληλα θα μας λύσουν τα χέρια και θα μας δώσουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Έτσι, λοιπόν, θα νοιώσουμε ασφάλεια και άνεση.
unnamed
Η «backpack» δεν έχει ηλικία. Μπορούμε να τη δούμε σε ένα κορίτσι σχολείου αλλά και σε μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας. Για μια γυναίκα με έντονη καθημερινότητα είναι ό,τι πιο χρήσιμο και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Χρήσιμη πολύ και για μανούλες καθότι θα χωρέσει μέσα όλα τα απαραίτητα και παράλληλα θα σας ελευθερώσει τα χέρια.
Φόρεσέ τη με πολλούς τρόπους, κλασσικά στην πλάτη ή εναλλακτικά περνώντας την στον ένα ώμο ή ακόμα και κρατώντας τη απλά στο χέρι για διαφορετικές εμφανίσεις.
– Προτίμησε μία μεγάλη για καθημερινές εμφανίσεις σε μαύρο, ταμπά ή μπεζ για να τη συνδυάζεις με ευκολία.
– Διάλεξε μια σε έντονο κόκκινο ή σε γυαλιστερό ύφασμα για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.
– Για βραδινές εμφανίσεις προτίμησε ένα πολύ μικρό μέγεθος κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα.
Η δική μας πρόταση…
Backpack σε μαύρο και μπεζ χρώμα – €29,00 από το κατάστημα Madame fashion&best, Αναγνωσταρά 34, Καλαμάτα.
unnamed
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό «lets fashion it» και κερδίστε 20 % έκπτωση σε όλες τις τσάντες!


Σχόλια