The Dance Club by Kalamata

Η σχολή μας φτιάχτηκε για να σας προσφέρει μεγάλη γκάμα μαθημάτων και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, σε προσιτές τιμές.
Το ωράριο λειτουργίας μας, είναι καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 23.00 το βράδυ, 7 μέρες την εβδομάδα!
Η σχολή μας, σας δίνει τη δυνατότητα να διδαχθείτε, μέσω του ωρολογίου εβδομαδιαίου προγράμματος, τους δημοφιλέστερους κοινωνικούς χορούς, όπως latin, ευρωπαϊκούς – απαλούς, μοντέρνους, hip hop R n’B, argentine tango, oriental καθώς και ελληνικούς λαϊκούς, παραδοσιακούς, νησιώτικους, κρητικούς, ποντιακούς αλλά και μαθήματα χορογυμναστικής, όπως zumba. Πιο αναλυτικά, στους latin εντάσσονται οι χοροί mambo, chacha, rumba, samba, salsa, bachata και στους ευρωπαϊκούς – απαλούς οι χοροί tango, foxtrot και waltz και τέλος, στους μοντέρνους, το rock n’ roll και η disco hustle.
Μην ξεχνάμε όμως και τα τμήματα που έχουμε στη σχολή μας για τους μικρούς μας φίλους! Κάθε σχολική χρονιά διαμορφώνονται  παιδικά τμήματα τα οποία ξεκινάνε από την ηλικιακή κατηγορία των 3-6 ετών(babies) μέχρι και την ηλικιακή κατηγορία των 13-16 ετών(junior) .
Επίσης, πλησιάζει η ημέρα του γάμου σας και θέλετε να κάνετε μία έκπληξη σε όλους τους καλεσμένους σας χορεύοντας κάτι παραπάνω από το συνηθισμένο μπλουζ??
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εδώ για να κάνει αυτό το χορό ξεχωριστό, μοναδικό και αξέχαστο δείχνοντας σας απίστευτες χορογραφίες γάμου που έχουμε ετοιμάσει για εσάς!!
Φυσικά στη σχολή μας μπορείτε να κατοχυρώσετε και την επαγγελματική σας αποκατάσταση μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας μαθημάτων και εξετάσεων, με άμεση απορρόφηση από τις σχόλες του ομίλου μας.  Ακόμα κι αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς, έχουμε για εσάς τα κατάλληλα διαγωνιστικά τμήματα για τη σωστή σας προετοιμασία!
Στην χορευτική οικογένεια των The Dance Club η διασκέδαση, όμως, δε σταματά ποτέ! Για αυτό, κάθε εβδομάδα σας παρέχουμε τη δυνατότητα να κάνετε τη χορευτική σας εξάσκηση μαζί με τους συμμαθητές σας αλλά και τους δασκάλους μας υπό το πρίσμα όλων των ρυθμών, στα μοναδικής δυναμικής πάρτυ μας.
Σας περιμένουμε για να πραγματοποιήσουμε μαζί τα πρώτα σας βήματα στο χορό και όχι μόνο! Ο χορός αποτελεί μία από τις καλύτερες αερόβιες γυμναστικές και προσδίδει στον ανθρώπινο οργανισμό, ψυχική ηρεμία και ευτυχία!
Γι ΄αυτό, λοιπόν, μην αφήνετε το χρόνο να περνάει!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΧΟΡΟ ΤΩΡΑ ως μέλη στις σχολές χορού των Τhe Dance Club και ζήσε το όνειρο μέσα στην μεγαλύτερη χορευτική οικογένεια!

























Σχόλια