Υλικά
• 250 γραμ. ρεβύθια
• ½ φλυτζ. τσαγιού καλαμπόκι κατεψυγμένο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
• 2 - 3 χλωρά κρεμμύδια σε ροδέλες
• 150 γραμ. τόνος στραγγισμένος
• 10 ελιές
• 1 κουτ. σούπας κάππαρη
• ελαιόλαδο
• χυμό από 1 λεμόνι
• ρίγανη (αρκετή)
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
• 250 γραμ. ρεβύθια
• ½ φλυτζ. τσαγιού καλαμπόκι κατεψυγμένο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
• 2 - 3 χλωρά κρεμμύδια σε ροδέλες
• 150 γραμ. τόνος στραγγισμένος
• 10 ελιές
• 1 κουτ. σούπας κάππαρη
• ελαιόλαδο
• χυμό από 1 λεμόνι
• ρίγανη (αρκετή)
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια, σε μπόλικο νερό. Το πρωί τα στραγγίζουμε, τα ξεπλένουμε και αν θέλουμε, τα αποφλοιώνουμε.
|
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου