Υλικά
- 3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 κουβερτούρες με Stevia
- Σταγόνες σοκολάτας
Οδηγίες μαγειρέματος
- Βήμα 1
Με μίξερ χειρός χτυπάμε τα ασπράδια χωριστά να γίνουν μαρέγκα.
- Βήμα 2
Σε Μπεν Μαρί λιώνουμε τη κουβερτούρα, ρίχνουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε να ενωθούν.
- Βήμα 3
Προσθέτουμε τη μαρέγκα, ομογενοποιούμε τα υλικά,το ρίχνουμε σε μικρή φόρμα με λαδόκολλα, ρίχνουμε πάνω σταγόνες σοκολάτας.
- Βήμα 4
Ψήνουμε για περίπου 10 λ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°. Καλή απόλαυση 😘
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου