ΥΛΙΚΑ
Βαζουμε στον παγκο 2 λαδοκολες και βαζουμε 400 γρ φυλλα κρουστας και τα κοβουμε λωριδες. Τις ανοιγουμε καλα και τις απλωνουμε για να.στεγνωσουν τουλαχιστον 1 ωρα. Στην συνεχεια παιρνουμε τις λωριδες κρουστας και τις βαζουμε στο ταψι (28ν). Προθερμαινουμε στους 180β αντιστ.τον φουρνο.
Βαζουμε στο μπολ 3 αυγα και τα χτυπαμε με συρμα 5 λεπτα. Ριχνουμε 200 γρ ζαχαρη και χτυπαμε 2 λεπτα. Ριχνουμε 220 γρ γιαουρτι στραγγιστο και τα ανακατευουμε 2 λεπτα. Ριχνουμε 200 γρ σπορελαιο, 1 φακ.μπεικιν. 1 βανιλια, 2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου και τα ανακατευουμε
Ριχνουμε το χυλο πανω στα φυλλα και προσπαθουμε με ενα πηρουνι να ανοιγουμε λιγο και να περναει ο χυλος κατω
Στην συνεχεια το αφηνουμε 30 λεπτα. Οποτε ο φουρνος προθερμανση οταν περασουν τα 20 λεπτα. Ψηνουμε μεχρι να κοκκινησει. Εμενα μου πηρε 25 λεπτα
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 2 ποτηρια νερο με 2 ποτηρια ζαχαρη και 1 ποτηρι φρεσκο χυμο.πορτοκαλιου
Σιροπιαζουμε χλιαρο προς ζεστο γλυκο και το σιροπι αφου κατσει 10 λεπτα θερμοκρασια δωματιου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου